Bitdefender – Η Κορυφαία Ηλεκτρονική Ασφάλεια

Η smartTREE έχει επενδύσει στην στελέχωση εξειδικευμένου προσωπικού στον τομέα των πωλήσεων και της τεχνικής υποστήριξης του κορυφαίου λογισμικού ασφάλειας της Bitdefender.

H Bitdefender είναι δημιουργός ενός από τους ταχύτερους και πιο αποτελεσματικούς μηχανισμούς λογισμικού Internet Security στον κόσμο. Η εταιρεία είναι πρωτοπόρος στη βιομηχανία της ηλεκτρονικής ασφαλείας από το 2001 και έχει λάβει σωρεία βραβείων για τα προϊόντα της, από όλα τα ανεξάρτητα εργαστήρια δοκιμών.

Σήμερα, η τεχνολογία Bitdefender προστατεύει πάνω από 500 εκατομμύρια οικιακούς και εταιρικούς χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Κορυφαίοι διεθνείς οργανισμοί δοκιμών και παγκοσμίου φήμης εμπειρογνώμονες λογισμικού, αναγνωρίζουν τις λύσεις της BitDefender ως τις πιο αποτελεσματικές στον κόσμο.

smartTREE – Gold Partner της Bitdefender

Business Solutions
  • GravityZone Business Security
  • GravityZone Advanced Business Security
  • GravityZone Enterprise Security
  • GravityZone Elite Security
  • GravityZone Ultra Security

GRAVITYZONE TECHNOLOGIES

Για απόλυτη προστασία του εταιρικού περιβάλλοντος

ο Hypervisor Introspection της Bitdefender αποτελεί τη βάση ενός νέου, πρωτοποριακού επιπέδου ασφάλειας για επιχειρήσεις που εντοπίζει τις επιθέσεις σε πραγματικό χρόνο, με τη σάρωση της μνήμης απευθείας από το επίπεδο του hypervisor, σε οποιοδήποτε VM , χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης agent.

Με μια τεχνολογία που θεωρούνταν αδύνατο να επιτευχθεί μέχρι τώρα, το introspection σε επίπεδο hypervisor είναι κάτι που οι απειλές δεν μπορούν να διαπεράσουν ή να κρυφτούν από αυτό.

Με ένα παγκόσμιο εγκαταστάσεων με περισσότερες από 500 εκατομμύρια μηχανές, η Bitdefender διαθέτει τη μεγαλύτερη υποδομή παροχής ασφάλειας στον κόσμο, 100 και πλέον εκατομμύρια περισσότερες από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή.

Το Παγκόσμιο Προστατευτικό Δίκτυο (GPN) της Bitdefender εκτελεί 7 δισεκατομμύρια queries την ημέρα και χρησιμοποιεί ανακλαστικά μοντέλα και προηγμένους machine learning αλγόριθμους για την εξαγωγή μοτίβων malware, εξασφαλίζοντας προστασία σε πραγματικό χρόνο από οποιαδήποτε απειλή.

Το σύστημα εντοπίζει, αναμένει και αναλαμβάνει δράση για να εξουδετερώσει ακόμη και τους πιο νέους κινδύνους οπουδήποτε στον κόσμο σε μόλις 3 δευτερόλεπτα. Ενημερώνει τη φήμη των εφαρμογών, των πηγών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των ιστότοπων και μεταδίδει ειδοποιήσεις.

Ο intelligent agent του GravityZone αξιολογεί τo endpoint κατά την εγκατάσταση, ώστε να διαμορφώνεται αυτομάτως στη βέλτιστη μορφή και προσαρμόζει τη συμπεριφορά του σύμφωνα με αυτό.

Οι διαχειριστές ασφαλείας κατανέμουν πόρους σε εργασίες ασφαλείας μέσω πολιτικών ανά ομάδες μηχανών. Μπορούν να ορίσουν εργαλεία ασφαλείας για να δουλέψουν σε ένα τοπικό μηχάνημα ή μπορούν να αποφασίσουν να βασιστούν περισσότερο στο Bitdefender Global Protective Network ή να αποφορτίσουν πλήρως την ασφάλεια στους security servers.

H Bitdefender είναι ο πρώτος κατασκευαστής ασφάλειας που παρέχει off-load σάρωση στις εικονικές συσκευές ασφαλείας από το 2011. Η διαδικασία σάρωσης είναι κεντρικοποιημένη. Αντί να προστατεύει κάθε φυσική ή εικονική μηχανή ξεχωριστά, αντιμετωπίζει ολόκληρο το περιβάλλον ως σύνολο.

Οι security servers χειρίζονται τις περισσότερες διαδικασίες antimalware λογισμικού μετά το off-loading από κάθε προστατευμένη φυσική ή virtual μηχανή.

Η τεχνολογία προληπτικής ανίχνευσης του GravityZone χρησιμοποιεί προηγμένες μεθόδους για την ανίχνευση zero-day απειλών σε πραγματικό χρόνο. Αναλύει τη συμπεριφορά της εφαρμογής σε ένα sandbox πριν επιτρέψει να τρέξει στο λειτουργικό σύστημα και συνεχίζει να την παρακολουθεί και να την ελέγχει όσο είναι ενεργή.

Η τεχνολογία antispam της Bitdefender εντοπίζει νέα και άγνωστα ανεπιθύμητα μηνύματα. Για να διασφαλιστεί η προστασία σε πραγματικό χρόνο, το σύστημα συγκρίνει μεγάλους όγκους μηνυμάτων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και πραγματοποιεί διάκριση μεταξύ ανεπιθύμητων και νόμιμων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αναγνωρίζει τα νέα spam, αντιλαμβανόμενο ακόμη και τις πιο λεπτές ομοιότητες με παλαιότερα ανεπιθύμητα μηνύματα. Με βάση το Global Protective Network της Bitdefender, παρέχει την ισχυρότερη άμυνα κατά των επιθέσεων spam και phishing.

Χρειάζεστε την κορυφαία ηλεκρονική ασφάλεια?