Διασύνδεση eshop με εμπορικές εφαρμογές

Σύνδεση e-shop με ERP

Το ERP είναι αναγκαίο εργαλείο για κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου, και ειδικά για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι απολύτως απαραίτητο! Πολλές φορές όμως οι επιχειρήσεις διαχειρίζονται μεμονωμένα το e-shop και το ERP τους χωρίς να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους.

Σκεφτείτε πόσο χρόνο και χρήμα θα εξοικονομούσατε, αν μεταξύ του e-shop και του ERP σας υπήρχε μία σύνδεση – γέφυρα που θα επέτρεπε να ενημερώνονται και τα δύο σε πραγματικό χρόνο, απλά ενημερώνοντας μόνο την μία από τις δύο πλατφόρμες.

Σκεφτείτε τα οφέλη στη διαχείριση της επιχείρηση σας αν κάθε φορά που κάνατε μια αλλαγή σε τιμές, φωτογραφίες, ποσότητα και χαρακτηριστικά προϊόντων, παραγγελίες και στοιχεία πελατών ενημερώνονταν αυτόματα το ERP και το eshop σας χωρίς άλλες περιττές ενέργειες.

Ποια τα οφέλη της σύνδεσης:

  • Συγχρονισμός αποθέματος
  • Συγχρονισμός προϊόντων
  • Συγχρονισμός κατηγοριών
  • Δημιουργία νέων πελατών
  • Δημιουργία νέων παραγγελιών

Η γέφυρα σύνδεσης e-shop με ERP αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση, που σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα e-shop που θα συνδέεται δυναμικά με το ERP σας και θα συγχρονίζει την αποθήκη, τις παραγγελίες και τους πελάτες μεταξύ των συστημάτων, πραγματοποιώντας ουσιαστικά τη διαχείριση των προϊόντων και των παραγγελιών του e-shop μέσα από το ERP.

Η smart TREE έρχεται να σας δώσει τη λύση, με τον πλέον αξιόπιστο και καινοτόμο τρόπο μέσω bridge ή connector, εφαρμόζοντας λεπτομερή ανάλυση απαιτήσεων κάθε επιχείρησης, υλοποίηση της γέφυρας και τελικό έλεγχο της λειτουργικότητας, δημιουργώντας μια διασύνδεση που να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας.

Χρειάζεστε έναν συνεργάτη με βαθιά γνώση στα θέματα Ηλεκτρονικού Εμπορίου?