Συνεργασίες

EPSILONNET

Ευέλικτες εφαρμογές μηχανογράφησης νέας γενιάς, που εξυπηρετούν τις διαχρονικές ανάγκες των εμπορικών συστημάτων.
H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, (Epsilon Net Software), της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο (Epsilon Net Network) και της εκπαίδευσης (Epsilon Net Training).

Bitdefender

H Bitdefender είναι δημιουργός ενός από τους ταχύτερους και πιο αποτελεσματικούς μηχανισμούς λογισμικού Internet Security στον κόσμο.
Η εταιρεία είναι πρωτοπόρος στη βιομηχανία της ηλεκτρονικής ασφαλείας από το 2001 και έχει λάβει σωρεία βραβείων για τα προϊόντα της. Σήμερα, η τεχνολογία Bitdefender εξασφαλίζει 500 εκατομμύρια οικιακούς και εταιρικούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Κορυφαίοι διεθνείς οργανισμοί δοκιμών και παγκοσμίου φήμης εμπειρογνώμονες λογισμικού, αναγνωρίζουν τις λύσεις της BitDefender ως τις πιο αποτελεσματικές στον κόσμο.

Microsoft

Μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες για όλες τις σύγχρονες ανάγκες κάθε μεγέθους επιχείρησης.
Η αποστολή και οι αξίες μας στην Microsoft είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να αξιοποιήσουν πλήρως το δυναμικό τους.

DELL - EMC

Μηχανογραφικός εξοπλισμός που καλύπτει κάθε πτυχή του ΙΤ και κάθε μεγέθους εταιρείες.
Οι συνεργάτες της Dell EMC είναι ειδικοί σε θέματα τεχνολογίας και σας βοηθούν να κατανοήσετε και να λύσετε τα προβλήματα της επιχείρησής σας.

Δημιουργήστε μαζί μας το πιο αποδοτικό πλάνο για τη δική σας επιχείρηση!