Διήμερο webinar από τον GRECA για τη Black Friday

Kατά την περίοδο του lockdown της άνοιξης, σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο e-commerce σημείωσαν αύξηση τζίρου με μεγάλο όγκο παραγγελιών, που όμως συνοδεύτηκε από σειρά μεγάλων δυσκολιών στη διεκπεραίωσή τους.

Τελικά τι μάθαμε από όλη αυτή τη δοκιμασία και πόσο έτοιμοι είμαστε να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση “Black Friday 2020″ που πλησιάζει και μάλιστα εν μέσω covid19 περιορισμών;

Τι λένε οι μέχρι σήμερα έρευνες για τις αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών το τελευταίο 7μηνο;

Πως θα μπορέσουν οι επιχειρήσεις να ανταπεξέλθουν στη ζήτηση που φέτος αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη από την περσινή;

Με προτάσεις και πρακτικές για όλα τα ανωτέρω ζητήματα, ο GR.EC.A σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο 2ήμερο Webinar με τίτλο “Black Friday εν μέσω Covid”.

Στελέχη των κορυφαίων εταιρειών του χώρου όπως οι Google, Facebook, i-Prospect, Best Price, Skroutz, The Jones, Ira Media, Verizon Media, Reprise, Project Agora, Logika, Socital, θα μοιραστούν την πολύτιμη γνώση και εμπειρία τους.

Το Webinar θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23/10/2020 στις 14:00μ.μ.-18:00 μ.μ. & την Παρασκευή 06/11/2020 στις 14:00μ.μ.-18:00 μ.μ.

Συμμετοχές

Τα στελέχη των ηλεκτρονικών καταστημάτων και τα ταμειακά ενήμερα μέλη του GR.EC.A έχουν δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής (έως 3 ανά εταιρεία).
Το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη του GR.EC.A. είναι 99 ευρώ και για τις 2 ημέρες.

Μπορείτε να γίνετε μέλη και να έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε Δωρεάν το Webinar αλλά και να επωφεληθείτε από όλα τα μελλοντικά σεμινάρια, συνέδρια αλλά και παροχές του Συνδέσμου ακολουθώντας αυτό το σύνδεσμο.

Εγγραφείτε για να παρακολουθήσετε το webinar ακολουθώντας αυτό το σύνδεσμο.Leave a Reply